Tunteiden ristiaallokossa

Runoilija Pipa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saat minut vihaamaan sinua,
pelkästään olemalla oma itsesi.
Saat minut rakastamaan sinua,
vain katsomalla silmiin minua.

Sanasi loukkaavat,
tekosi satuttavat.
Saat minut antamaan anteeksi,
vaikka en sitä haluaisi.

Vihaan sinua enemmän kuin
mitään muuta maailmassa.
Rakastan sinua enemmän kuin
sanoin voisin kuvailla.

Miten voisin tunteistani kertoa,
kun en tiedä miten sen sanoa..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot