kutina

Runoilija Pipa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tunnetko säkin sen,
kutinan suloisen?
varpaissa se kipristää,
etkä voi sitä selättää.
tuntisitpa sen,
ylilyönnit tän sydämen.
väärään tahtiin lyö
ja susta muistuttaa joka yö.
kerro että tunnet sen,
edes pienen kaipauksen?
tiedän että tunnet sen,
oireet ihastumisen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttavaa ihanaa kaipuuta suloisessa runossasi:)

Ihanan tuntuinen runo;)

 

Käyttäjän kaikki runot