Nimetön

Runoilija Ninniseni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen jotain, mitä sinä et ole.
Olen sitä, mitä et tule olemaan.
Olen vain minä, eikä se sinuun vaikuta
 

Syksy tulla saa,
ruskallaan kaiken pelastaa

Oikeudet erilaisuuteen,
uuteen mahdollisuuteen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

pidin

Juurikin näin,
syksynlapsi ilahtuu lukemastaan - rimmaten runo raikaa raikkauttaan :)

 

Käyttäjän kaikki runot