Piikki

Runoilija Ninniseni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen jotain, mitä sinä et ole.
Olen sitä, mitä et tule olemaan.
Olen vain minä, eikä se sinuun vaikuta
 

Olet piikki lihassani,
niin kivulias, verinen, paha
Kuitenkin ruusun piikki,
kauneuden symboli,
rakkauden kukka.

Niin rakas, niin kaunis
Niin kipeä, niin tuskaisa

Rakkaus on kipua ja sokeutta,
piikkejä ja kukkia,
tuskaa ja tuoksua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot