Oikopolku

Runoilija Heli.S

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heliteollisuus.
 

Odotat risteystä
Polkumme on lyhyt,
mutta kenkäni
hiertävät

Puhut suullasi
Minä sydämelläni
Samoilla sanoilla,
eri kieliopilla

Aikamme mahtuu
pieneen tiimalasiin,
joka on täytetty
soralla

Pian vaieten
katsot toiseen
suuntaan
Kun jalkani
ohjaavat toiseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa kerrontaa

pidin

Melankolian täyteinen runo. Hieno!

Surullisen kaunis on runosi! Pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Heli.S Nimetön 19.5.2014 0 Runo
Heli.S Nimetön 21.4.2014 2 Runo
Heli.S Peli 8.9.2013 6 Runo
Heli.S Oikopolku 25.8.2013 3 Runo
Heli.S Hetkeen vangittu 8.7.2013 0 Runo
Heli.S Ystävälle 1.6.2011 17 Runo
Heli.S Olemus 31.10.2010 26 Runo
Heli.S Helteen jälkeen 16.5.2010 29 Runo
Heli.S Yksiö 18.3.2010 19 Runo
Heli.S Tässä on joulu 1.11.2009 22 Runo