kjbh

Runoilija 8DDD

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä en tiedä mitä mä sanoisin,
mä en tiedä miten päin olisin,
kaikki mitä mä teen pitää yllä kulissia,
hymy ja nauru on yhtä lavastusta,
puolet teidän jutuista menee ohi,
ja ainoo puheenaihe mistä osaan puhua,
on hänen tunnevamma

Ne sanoo et se menee viikossa ohi,
se tunne, joka ei hellitä vaan pahenee,
sitä kutsutaan ikäväks ja epätoivoks,
ja se vetää joka aamu sanattomaks,
ja joka ilta toivottomaks, säälittävää,
miten yks ihminen voi tän saada aikaan,
mun piti olla se kylmä ämmä,
se tunnoton, se joka juoksee karkuun,
eikä se joka pyytää jäämään

Mä haluan soittaa sulle,
mä haluan puhua sulle,
mä haluan koskettaa sua,
silittää poskea, olla vaan,
ilman sitoutumista, ilman päätöksiä,
sun kanssa oli vaan niin helppo olla

Pelkään pysäkille kävelyä,
pelkään roskisten vientiä,
suhun voin aina törmätä,
missä vaan ja koska vaan,
ja kun se tapahtuu niin mä pakahdun,
joko ilosta tai vitunmoisesta surusta,
ja moikataan kun tavataan,
niin me luvattiin, mut mitä jos mä en pysty,
mitä jos mä repeän palasiksi, kappaleiksi,
ja mitä jos sulla on jo toinen,
jota sä suutelet ja halailet,
ja mä vaan seuraan vierestä,
mä tunnen sen tuskan jo valmiina mun sydämessä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
8DDD oigfxghjk 25.1.2015 0 Runo
8DDD Nimetön 30.12.2013 0 Runo
8DDD inho 18.10.2013 1 Runo
8DDD Nimetön 10.10.2013 1 Runo
8DDD Nimetön 4.10.2013 0 Runo
8DDD Nimetön 7.9.2013 0 Runo
8DDD kjbh 2.9.2013 0 Runo
8DDD rise 4.6.2013 0 Runo
8DDD Nimetön 14.4.2013 0 Runo
8DDD Pelastettava 28.1.2013 0 Runo