inho

Runoilija 8DDD

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suutelet toista
Halaat häntä kuten minuakin
Silloin ennen vanhaan

Tanssin lähellänne
Näen liikkeesi, tiedän ne
Ja samalla häpeän itseäni
Miksi olin niin idiootti ja lankesin

Oletko nyt onnellinen
Tunnetko ylpeyttä
Sait minut poistumaan paikalta

Ja kuulin juttua miten naisesi lähti
Jäit yksin valtaamaan lattiaa
Heti kun katosin
Jäi jäljelle vain sinä
Mahtaa olla helvetin hauskaa

Selite: 
elämä olisi paljon helpompaa ilman tunteita.
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin totta jokainen sana! Hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
8DDD oigfxghjk 25.1.2015 0 Runo
8DDD Nimetön 30.12.2013 0 Runo
8DDD inho 18.10.2013 1 Runo
8DDD Nimetön 10.10.2013 1 Runo
8DDD Nimetön 4.10.2013 0 Runo
8DDD Nimetön 7.9.2013 0 Runo
8DDD kjbh 2.9.2013 0 Runo
8DDD rise 4.6.2013 0 Runo
8DDD Nimetön 14.4.2013 0 Runo
8DDD Pelastettava 28.1.2013 0 Runo