Kaipaus

Runoilija Jussu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tämmönen omanlainen ja hieman erilainen kulkija... Joka viihtyy paljon omissa ajatuksissaan,siitä kirjoittaminen on hyvä,sen kautta pystyn taas hengittää kevyemmin..
 

-Kun vain katson sua,
sydämeeni koskee,
puren hammasta,
Koitan olla rohkee,
Ne monet muistot,
kaikki mitä yhdessä koettiin,
raskaat ajat,
ne vaistoinkäymiset voitettiin,
silti me vahvempana jatkettiin,
Nyt kuitenkin on aika,
viimein irti susta päästää,
rakas matkaa jatka,
Haluan sut kivuilta säästää,
Odota mua siellä rajan toiselle puolen,
tule vastaan sitten,kun minäkin kuolen,
Rakastan sinua aina,
syliini pääsi paina,
Nuku ystäväni iki-uneen rauhallisesti,
Äläkä huoli,
Meitä mikään ei voi erottaa Ikuisesti <3

Selite: 
Rakkaalle koira ystävälleni <3
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteellinen...
<3 lemmikki on uskollinen ystävä

 

Käyttäjän kaikki runot