Taistelija

Runoilija Jussu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tämmönen omanlainen ja hieman erilainen kulkija... Joka viihtyy paljon omissa ajatuksissaan,siitä kirjoittaminen on hyvä,sen kautta pystyn taas hengittää kevyemmin..
 

Koita jaksaa, koita kestää.
Vaikka kyyneleet poskiltasi valuvat,ja hiuksillesi tippuvat.
Älä luovuta, älä periksi anna.
Vaikka siipesi ovat rikki,eivätkä kanna.
Puhu vähemmän, yritä enemmän.
Vaikka sydämesi on raskas,ja vuotaa verta,Rakkaus ei ole kaikille.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot