Vielä kerran

Runoilija Jussu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tämmönen omanlainen ja hieman erilainen kulkija... Joka viihtyy paljon omissa ajatuksissaan,siitä kirjoittaminen on hyvä,sen kautta pystyn taas hengittää kevyemmin..
 

Odotan sinua,
odotan vaikka tiedän ettet tule,
sydämeni ei anna pois liikahtaa,
katson pihaa jossa puut huojuu hiljaa,
ikkunakin edessäni on jo huurtunut,
mieleni surusta,musta turtunut,
piirrän huuruun sydämen,
ja vedän viivan poikki sen..

Selite: 
Runo toivottamasta rakkaudesta, joka ei suostu sammumaan..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot