Miksi

Runoilija Stay86

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 22.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi
tää kaikki sattuu
niin kovaa sydämeen
Kuin tylsällä lasinsirpaleella viiltäisi
rikkoudun palasiin
Röpelöinen sydämeni ei
kohta enää hengitä
Vaan luovuttaa, lakkaa lyömästä

Miten kukaan
voi satuttaa niin paljon
että kuitenkin vielä sydämessäni
tunnen
ettei tätä viiltoa voi ommella

Se repii, se hajottaa, se vie mut
helvettiin jossa en nää sua enää ikinä

Hyvä niin, sillä katson silmiisi viimeisen kerran;

Se kyynel jonka pitäisi pudota jää kyynelkanavaasi
pidättelet
turhaan.

Saat sinä itkeä
vuodata se kyynel joka antaa toivoa
että olet rakastanut mua
Silloin vasta uskon.

Minä itken.
Sanon "hyvästi"
ja olen poissa.

Oletko onnellinen ?

Minä en.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot