Nimetön

Runoilija Stay86

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 22.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En voi tunteitani muuttaa lauseiksi
en edes sanoiksi

Sinun pitäisi tietää mitä tunnen
kun istun viereesi, halaan
laitan poskeni poskeasi vasten

Suutelen.

Sanon:

Olet kaikkeni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot