Puu

Runoilija Vilp

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2008
Viimeksi paikalla: 18.9.2023 20:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Harva näkee minua koskaan.
Viihdyn yksin, vaikka tykkään olla laumassa.
Olen kaikista ihan kiva, mutta asiantuntija,
se joka hiipi lehtoon tai hiekkamaastoon,
näkee jotain mitä ei ehkä odottanut.


Hymyilen aina, ellen irvistä.
Osaan pitää puoleni, jos sitä tarvitaan.
Saduissa minut kuvataan rauhallisena,
ja lapsista minä paljon pidänkin.
Ja pupuista.

Kiinalainen omakuva - Mäyrä

Kiitos kaikille, jotka kommentoitte runojani. Tulen toki lukemaan teidänkin ja yritän sanoa sanasen :)

 

Tänään, älä

kysy minulta

puhun lailla kultakalan


eilen oli
vaiti mullan alla
hautautuneena pommi-iskun
jälkeiseen sateeseen

Hiljaisuudessa
salatun maan hymyt
hiipivät poskillesi.

Tragikoomista,
mutta puhalsit naurua

kuin kuplia yli rotkon

naurullatanssija minä.


Piirsin punaisella ylitsesi
Samaahan sinäkin teit.
Raamit, jos ne värittää vahvoilla
vedoilla poskea pitkin,
ei voi hengittää
huomasithan?

Keijut kulkevat taivaankantta
Tänään.

Selite: 
Sitä ja tätä. Ja jotain jota rakastan väärillä sanoilla.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot