Lintuna

Runoilija Vilp

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2008
Viimeksi paikalla: 18.9.2023 20:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Harva näkee minua koskaan.
Viihdyn yksin, vaikka tykkään olla laumassa.
Olen kaikista ihan kiva, mutta asiantuntija,
se joka hiipi lehtoon tai hiekkamaastoon,
näkee jotain mitä ei ehkä odottanut.


Hymyilen aina, ellen irvistä.
Osaan pitää puoleni, jos sitä tarvitaan.
Saduissa minut kuvataan rauhallisena,
ja lapsista minä paljon pidänkin.
Ja pupuista.

Kiinalainen omakuva - Mäyrä

Kiitos kaikille, jotka kommentoitte runojani. Tulen toki lukemaan teidänkin ja yritän sanoa sanasen :)

 

Juuri se sininen
lukittuna ranteeseesi
silmilläsi kipeä todellisuus

Ne pelkäsivät
hukkaavansa sinut
loputtomille käytäville

minä en,

	minä pelkäsin

ettet palaa.

Kun katson sinua tiedän
ettei me saatu sitä kesäpäivää
koskaan takaisin

s y d ä m e n i t a n s s i i s i n u l l e ,

vaikka näkymättömissä kahleissasi
olet niin kaukana

Selite: 
Ei erityistä olekaan.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot