Läpikuultavana

Runoilija MariaBee

elämänlangat lomittuvat
solmiutuvat toisiinsa
piirtyvät pitsireunaisina
polkuina ruudun pieleen

   kutovat karttaa
      ajanikkunoiden läpi

ja sormenpäät ojentuvat
unohtavat sielunsa lasiin
koskettaessaan
toisiaan

   ja ajatukset kietoutuvat
      yhteisiksi kuviksi

              sulavat hetkeen -

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti kerrottu tarina, jonka toivoisi olevan totta <3
Upea runo! Taidokkaasti luotuja mielikuvia, jotka koskettavat lukijaa kauneudellaan.
Kuin isoäidin virkkaamaa pitsiliinaa ;)
Herttilee...aivan ihana kudos, kiittelee Marle.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot