Astetta lähempänä

Runoilija MariaBee

huulesi liikkuvat
ja kätesi piirtävät viivoja

kuljetat
salaisella kartalla,
etsit kadotettuja koordinaatteja

enkä minä kuule sanoja,
en erota ilmansuuntia

en edes välitä
mennäänkö etelään
vai kohti pohjoista

haluan vain
hetkeksi eksyä
täyttyä kokonaan

sinun karttasi kuvilla
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkauden kartta...
aivan ihana lukea,
siinä yhtyvät intiimit tunteet
ja löytäminen, kohteeseen pääsy
ja tuo "täyttyminen", huh...
hymyillen kiittää Marle ;)
Upean rehellisesti sanottua.
Joskus on hyvä tietää, mitä todella haluaa toiselta ja elämältä <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot