Hengitän syvään

Runoilija MariaBee

olen nähnyt 
mielettömän

meren, myrskyn
raivon rannan kivillä,
laivojen kylkiin kirjotun kivun,
laiturin läpi lyövän levottomuuden

ahavoituneiden käsien armon,
vaahtopäiden kuljettamat katseet,
simpukan suojaan suljetun kaipauksenkin

lokkien loputtomat liidot
sataman himmeissä valoissa,
paikoilleen pakotettujen
purjeiden vaeltavan laulun

ja yhä -

  olen tässä 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vangitsi tämä upea! 
Koskettava runo. Herättää lukijassaa toivon selviytymisestä, kuin majakka syysmyrskyssä. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot