Hunajakuu

Runoilija MariaBee

Sen aamun kädellä
versoi jo kevät

  otti kylpyjä 
  katseesi valossa

ja pilvetön taivas
laski viimeiset lumensa,
piteli pisaratansseja   
hangen hauraalla iholla

minä sulin,   
  hymyysi

  syntyivät sateenkaaret
  
  ja onnelliset loput
  saivat alkunsa -
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkausruno harkitun luovilla kuvilla,
nähden tapahtuman kauneuden ja hetken.
Komeata kerrontaa tässä maalailet.
Onpas sulla ihania runoja täällä! Niin hentoja, mutta samalla voimakkaita. Satumainen tunnelma tässäkin, silti samaistuttava.
Taas uusi hunajakuu käsillä. Ajankohtaista uudelleen ja uudelleen. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot