Järkähtämättä

Runoilija MariaBee


rakkaudellasi

valelit
varmuudestani vuoren,
suutelit sydänkallioon pesäsi

katsoit kauniiksi jokaisen kiven
niin täydesti, ehyesti

    puhtaina solisevat
    kristallinkirkkaat purot

    pilviä tavoitellen
    taivaita hipovat huiput

sinua

    sinua  minä
       saan rakastaa
    

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tavoittelemme haaveita vain toisinaan siinä onnistuen,
kun tuon saavutta arvostava osaa arvokkaasti siinä elää.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot