sillä niin

Runoilija MariaBee

paljon, enemmän

ehyesti luki ihosi
ihoani

näkymättömin käsin,
kaarruin kauniina
kaikkeuden ylle

sillä niin
paljon, enemmän

on olla hetkeä ohuempi,
on olla hetkeä täysi
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot