Varjojen reunamaa

Runoilija MariaBee

kun minä nukahdan,
 pakenen pitkään tunneliin

   pimeydessä vaellan,
    putoan painajaisiin

kun minä voimani kadotan,
 valotta vastaasi käyn

   lyhtyni sammutan,
    vain varjona kaukaa näyn

kun unohdan erottaa
 yöt aamuruskosta

   en jaksa 
    taakkaani kannattaa

     luovun toivosta, uskosta


tuletko luokseni silloinkin
 vaikka paljon pelkäisin
    
   otatko syliisi sittenkin,
    pidätkö tiukasti kiinni

      vaikka minä irti päästäisin


           - rakastaisitko, kuitenkin? 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä ilmeisesti kysellään kuinka vahvaa toisen rakkaus on, kaunista.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot