Katseesi kehto, käsiesi keinu

Runoilija MariaBee

yö unohtui
unen rajaan

  aaltosi,
   pehmein pyörtein 
    silotti sieluni kiviä

hengityksesi lepäsi 
selkääni vasten

  sinä, 
   sinä olit

       - minulle, siinä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkä kuvaus aistikasta
Voi miten kaunista maisemaa. Kielikuvien aatelia. Nautin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot