Rakkauslaulu kahdelle

Runoilija Kirsi Tiimonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2007
Viimeksi paikalla: 27.1.2024 15:38

Asuinpaikka: Pieksämäki
Syntymäpäivä:
2.2.1967

"Kuin piirtäisi eloon kärsimyshedelmän sala- kavalan maun, mehukkaimman appelsiinilohkon, kun on rakastettu liikaa ja kaikki on loppu" Amar sobre o Indico (intialaista rakkautta)

 
Suosittelen:
 
Rakkautemme laulussa
on jo sanoitus

Rakastan sinua
ja sinä minua

Sovitusta ja sovittelua
tehty monta vuotta

Sävel on vielä säveltämättä
löytyykö siihen
instrumentti

Rummut
Piano
Viulu

Vai jatketaanko
sovittelemalla
mitä meille on annettu

Toisemme

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runosi kosketti, kun minulla ja puolisollani on joulun aikaan Tapaninpäivänä kultahääpäivä, kun sitä ollaan 50 vuotta kahdestaan tallusteltu.
Kuinka hienoa! Sydämelliset onnittelut jo etukäteen. Minä olen niin vaikea tapaus että kukaan ei ole kestänyt minua niin kauan että olisin päässyt, joutunut tai mennyt naimisiin. Nykyinen suhde on 3,5 vuotta kestänyt vaihtelevalla menestyksellä. Jospa minä jossain vaiheessa "asetun"
On sanottu, että mäki varsn taamoo. Kun ihan piakkoin alkaa olla ikävuosia takana jo 80, niin on siinä monenmoista aikaa koettu. Ihmisikä on ikään kuin salaman välähdys. Ihan hetkessä ohi.
Minä vasta 50 mutta pari viime vuotta on ollut vuoristorataa tunteitten, ikäkriisin ja vaihdevuosien myllerryksessä. Huh! Ja totta, elämä on lyhyt ja nykyään päivät menevät vauhdilla.
Suhde omanlaisensa kaikilla, hyvä runo
Rakkauden melodiaa kauniisti
Kannattaa olla ihan rauhassa kahdestaan ja rakastaa <3
Jopas kolahti kohilleen tämä runo!
Seo vuan piettävä toesistaan kiine ja annettava elämän soettoo sävelijjään ja tanssittava sen tahissa.
 

Käyttäjän kaikki runot