Kipu

Runoilija Sarino-90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastunut Nasiir<3
 

Satutit minua aina..mutta mikään ei tehny niin kipeetä kuin se,että lähdit sanomatta mitään..
Et edes jättäny kyyneleet valuamaan etkä muistamaan kasvoni kuvan silmissäsi,vain tahdoit lähteä ja jättää sydämeni rikkinäisen ikävöimään sinua aina..
Tahdoit lähteä ja jättää vain muistojasi revittyyn päiväkirjaan joka ikävöi loppu osan kuin suljin sen kyynel papereitten välissä..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot