Rakkaus

Runoilija Sarino-90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastunut Nasiir<3
 

Halusin tietää kuinka paljon rakastit minua..
Meidän välillä oli enemmän kuin rakkaus tai tunne..
Sinun sylissäsi sain tietää elämäni tarkoitus ja kuinka elää kanssasi ihanassa pitkässä unessa josta en ikinä haluaisi herätä..
Ehkä ilman sinua ei olis painetta ja kyyneltä,mutta elämässäni tulee olemaan iso ja pitkä väli joka jää tyhjäksi ja pimeäksi..
En uskalla millään itkeä ja surullisen kyynelen sinulle näyttäisi kun pelkään,että olet se kyynel jota en ikinä haluaisi menettää..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot