PYSY ALOILLASI

Runoilija kutsunelämää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä sitä nyt sanoisi.... sanoissa sanoma sielusta maailmani värit ilmani hennot värinät mieli kuin avoin sivu tuulet sitä kuljettaa kokemuksesta toiseen. Katso minut kuule minut näe minut käydään toisillamme kylässä, käyhän se?
 

Kirkuu
kirkuu
pihamaan puissa
yksinäisten sielut
odottamassa valoa ja iloa
suurta täytymystä
ja kuninkuutta
ruosteisessa kolhitussa todellisuudessa

Suuruus kulki ohi
se ohitti kaihon äsken
Ollaan myöhässä
juokseminen on turhaa

Pysy aloillasi ihminen
ole ja kuuntele

Kaikella on aikansa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runollisen runollinen...hieno runo,

todella osuva sanoitus
runossasi

Vau. Tämä on taitavaa sanailua. Pidän, pidän ja pidän.

Tää upposi minuun.

Hiljaa hyvä tulee,
ja kaikella on aikansa.

Ihminen ; herätys!

 

Käyttäjän kaikki runot