SELLERKEITTO

Runoilija kutsunelämää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä sitä nyt sanoisi.... sanoissa sanoma sielusta maailmani värit ilmani hennot värinät mieli kuin avoin sivu tuulet sitä kuljettaa kokemuksesta toiseen. Katso minut kuule minut näe minut käydään toisillamme kylässä, käyhän se?
 

Sellerikeitto valmistui
höyryävänä
täyteläisenä
pöydälle katettuna
odottamassa

Kaikkina pimeinä
kuukausina,jokaisena
yksinäisenä iltana
lyhdyt valaisevat
polkua portailleni

Niitä on paljon
kaikki päivät
viikot kuukaudet

Lyhty jokaiselle
että löytäisit perille
sellerikeitto pöydällä
odottaa höyryävänä
suljettuna ovi

Syttyy uusi lyhty.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sydän mystiseen naisen eloon tässä

 

Käyttäjän kaikki runot