Rakkautta ja ...

Runoilija Prinsessa Jää

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.7.2010
Viimeksi paikalla: 13.12.2016 15:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei rakkauden vastakohtana seiso viha,
vaan ihan siinä se nojailee vierellä

Rakkaus ja viha, käsi kädessä
Samalla matkalla

Niin minäkin tällä omallani
jokaikinen päivä
Kaipaan sinua
Rakastan sinua
Vihaan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jep
jotenkin noin se varmaan menee

yhtälailla kun hulluuden ja neroudenkin väli on vain hiuksenhieno..

Niinpä. Ei kait niitä käy erottaminen.

 

Käyttäjän kaikki runot