Edes sinua

Runoilija Prinsessa Jää

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.7.2010
Viimeksi paikalla: 13.12.2016 15:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikka kyyneleet pyrkisivät poskilleni
ja kipu olisi sietämätön
Aion antaa tämän puukon olla rinnassani
niin kauan
että olet edessäni
Haluan katsoa sinua silmiin, hymyillen
Kertoa, etten tarvitse sitä enää
En kipua.. En surua..
En...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot