hyvästi

Runoilija iLoveMarla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

a product of a broken home
 

tuoksut minun vaatteissani
jokainen kuiskauksesi painautunut
ikivanhaan neuleeseen
sen jokaiseen raitaan
jokaiseen saumaan

valheesi vangittuina mieleeni
jokainen pieni lupaus
omassa sellissään
epätoivon tukahduttamana

sinä sydämessäni
liimautuneena väkisin
vieden minulta hengen

jokainen hetki on arvokas

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot