ikävä

Runoilija iLoveMarla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

a product of a broken home
 

harhailet jo kaukana
linnunradan ulkopuolella
tanssit pois kuin tuhkimo
jätät jäljelle vain ikävän
hylkäät kuin karkkipaperin

parempi sinun on siellä
muista silti minua
kun minttukarkin kääreen
hylkäät roskakoriin
muista minua

tule jo lokakuu
tukahduta tunteeni
valkean peitteen alle

Selite: 
tältä tuntuu tänään, epätoivoiselta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot