laina

Runoilija iLoveMarla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

a product of a broken home
 

kellon viisari liikahtaa äänekkäästi
minuutti kulunut
en malta odottaa
oloni niin euforinen
olenko todella täällä

tunnen sen
kätesi sipaisee lapaluutani
se on nopea kosketus
kuin pieni sähköisku oven kahvasta
se kulkee läpi kehoni
hyväillen jokaista kohtaa
tahdon jäädä tähän

sydämeni tarvitsee paristot
jokainen antamasi sähköisku
kurittaa sydäntäni
kuitenkaan et sitä tiedä
sillä sinähän tahdot vain
lainata kynää

Selite: 
tälläistä näin se välillä on
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot