Tunnetko?

Runoilija Kissanraksu85

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä vain, sinut kerran sain..
 

Sa sanoit, että tunnet mut.
Tunnetko tosiaan?

Tiedätkö lempivärini tai miten syön jätskini?
Tiedätkö kuinka mut saa piristymään kun maailma painaa ryhtini kumaraan?

Sanoit että tunnet mut, onko se totta vai luuletko vaan?

Tiedätkö kuinka aamukahvini juon?
Tai kuinka lehteni luen?
Tiedätkö miten aamuisin ylös nousen ja missä järjestyksessä vaatteeni puen?

Jos kaiken tämän muistat ja tiedät
uskon viimeinkin:
Tunnet mut tosiaan.

Selite: 
Se sanoi tuntevansa mut.. Ja niinhän se tekee vaikka kuinka itselleni muuta väittäisin...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot