Pelko

Runoilija Kissanraksu85

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä vain, sinut kerran sain..
 

Tahtoisin sulle tunteistani kertoa
ilman hylätyksi tulemisen pelkoa

En jaksais taas sydäntäni särkeä
mutta eihän tässäkään ole järkeä
et yxin tunteitteni kanssa suren
muistoja menneistä paperille puran

Tahtoisin sulle kaiken tunnustaa ja
uskoa että sä uskaltaisit mua taas avoimesti rakastaa..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot