Miehetön

Runoilija prinsesssa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuntuu, että mulla ei ole nyt mikään hyvin.
Mä olen pudonnut siihen aallonpohjaan, joka on kaikista syvin.

Mä huudan teidän kuuroille korville, mun kyyneleeni valuu sokeille silmille.
Mun sisällä velloo suru suuri ja rannaton, se tunne on pohjaton.

Iltaisin mä kiedon kädet ympärilleni ilman ystävää, sitä rakasta joka voisi mun kipuani lievittää.
Kaikilla on joku, mutta mulla ei ole ketään.

Suru ei ole yksin, vaan viha seuranaan, minut ne hiljalleen ja salaa katkeroittaa.

Selite: 
ei ole poikaystävää, eikä varmaan koskaan tulekaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot