Yksinäisen suden mieli

Runoilija surukukkanen

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 23.7.2008
Viimeksi paikalla: 21.1.2024 8:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei päivääkään ilman rakkausrunoja!

Leikin,

etten saa mitään
aikaan, taaskaan


Kirjoitin
valkoisella lyijykynällä

salakirjoitusta



Suurkiitos kommenteista/arvosteluista!

Pessimisti ei pety koskaan

 
 

rakastan melankoliaa
surumielisiä kotimaisia
dramaattisia ulkolaisia

ne aiheuttavat
runomielen

käännyn vasemmalle
olen aina väärässä
ajassa, paikassa

kukaan ei tule
pelastamaan

minä unohdan niin
monia asioita
aivan liian nopeasti
en minä tahallani

syytä siitä(kin)
sukujuuriani

Selite: 
Runoilimme Fantzu:sti jälleen yhdessä kera: "The Hardest Thing" - Tyler Ward
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo kulkee hienosti nimensä polkua. Nuo melankoliset tunteet ovat suht yleisiä tätä nykyä yhdelle jos toiselle, mutta ole huoletta tänään sillä

** Onnittelut tulevat synttäripäivänäsi**

Hieno, aito ja rehellinen runo.
Otsikko suloinen ja herkkä.

Pidin Paljon.

Synttäri-onnittelut vielä tätäkin kautta ! :)

Hyvä runo
Hyvää syntymäpäivää sulle : )

Ei huono sanois eräs suuri suu :)

Wau, vahvaa runo-kerrontaa.. Hieno runo!

Niinkin kauniisti kirjoitettu runosesi, hieno :)

 

Käyttäjän kaikki runot