Rakkaalleni

Runoilija surukukkanen

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 23.7.2008
Viimeksi paikalla: 21.1.2024 8:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei päivääkään ilman rakkausrunoja!

Leikin,

etten saa mitään
aikaan, taaskaan


Kirjoitin
valkoisella lyijykynällä

salakirjoitusta



Suurkiitos kommenteista/arvosteluista!

Pessimisti ei pety koskaan

 
 

herätä vasten
oma tärkeä
elämä vahva
laiska sauna
minua varten
sydän

Selite: 
Ystävänpäivän jääkaappirunoutta hieman jälkijunassa. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen!

Hienosti ohjaavat nuo sanaparit kohti sitä tärkeintä.

Ihastuttava.

Ihastuttava.

Mukava runo

Hellyyttävä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot