Elämä

Runoilija Venku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2008
Viimeksi paikalla: 13.4.2016 10:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huumorintajuinen ja iloinen hassuttelija, kun sille päälle sattuu. Tulinenkin itsepäinen jääräpää. Valtavan herkkä tapaus, tunteellinen, omaa suuren sydämen Ei tunne sanaa kyynisyys, vaikka miten elämä kolhisi.
 

Elä elämääsi mielin avoimin
Ole utelias
ja uskalla heittäytyä
Ota vastaan se tuska
mikä seuraa vanhan menettämisestä
Mutta älä anna itsesi lannistua
Usko ja toivo
Juuri niitä asioita
Mitä tarvitset
Ole positiivinen
Sillä elämä yllättää
Aina uudelleen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Riipaisevan viisas ja rehellinen runo

Kiva. Tää vaihe eräällä just menossa...ja se kuohuttaa.

 

Käyttäjän kaikki runot