Pitää otteessaan

Runoilija Venku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2008
Viimeksi paikalla: 13.4.2016 10:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huumorintajuinen ja iloinen hassuttelija, kun sille päälle sattuu. Tulinenkin itsepäinen jääräpää. Valtavan herkkä tapaus, tunteellinen, omaa suuren sydämen Ei tunne sanaa kyynisyys, vaikka miten elämä kolhisi.
 

Sinun jälkeesi en kirjoittanut ole
Jotenkin kadotin kyvyn pukea tunteita sanoiksi
Kyvyn iloita ja hullutella
Olen kieltänyt tunteeni
Jatkanut eteenpäin väkisin
Tunteista välittämättä
Nyt tajuan ettei onnistu tämä
Tunteita tukahduttamalla huijaan vaan itseäni

Seikkailet unissani edelleen
Vaikka koitan olla ajattelematta
Jotain on vielä kesken
Jotain mikä on saatettava päätökseen
Ehkä sitten saan rauhan
Ehkä sitten osaan olla onnellinen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot