Ei huomenna, ei eilen vaan juuri nyt

Runoilija Venku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2008
Viimeksi paikalla: 13.4.2016 10:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huumorintajuinen ja iloinen hassuttelija, kun sille päälle sattuu. Tulinenkin itsepäinen jääräpää. Valtavan herkkä tapaus, tunteellinen, omaa suuren sydämen Ei tunne sanaa kyynisyys, vaikka miten elämä kolhisi.
 

Jospa tänään on se ilta
Kun en ajattele huomista
En aikaista herätystä
En mitään mitä pitää tehdä
En suunnittele tulevaa
En muistele eilistä

Jospa tänään on se ilta
Että minä elän
Täydesti
Siinä hetkessä
Läsnä jokaisella solulla
Ja annan asioitten tapahtua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sitä samaa tässä itsekin odotellessa, olisi tärkeä taito.

Hyvä runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot