Ja minä syön makaroneja

Runoilija isopieni virhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä sitä haluais, mielitekoja kun paremmasta tietoa.







Asenteet muuttuvat ja mielialat vaihtuvat.

Elämä vaihtanut suuntaansa kohdallani nyt täysin, toivonmukaan pysyvästi.


p.s.kommentit oikein tervetulleita, kaikenlaiset, vaikka toiveena olisi että ne rehellisiä mielipiteitä olisivat :)




vanha testamentti =>
...## ¨ Haistaan yhdessä paskalle ja väännetän sormet nurin jookos

Emmekä ole kiitollisuudenvelassa kiitollisuuden velassa. .?.


ah ah haha hah

eksyin taas, naurettavaa
Ei oo pulaa kamasta, materialistinistit. ¨##...
 

Vuosia sitten
kun psykiatrisen osaston hoitajia
vielä sääliin sekoittuneella vihalla katselin

Taisinpa päätyä tuolloin tulokseen

ovat tunnekylmiksi valahtaneita

Ehkä syynä vain defenssi
mielen luoma puolustus

etteivät itse murtuisi

Väärissä ammateissa
kun empatiakykyä ei potilaat heistä havaitse

Ehkä olin oikeassa
ehkä vain liikaa itsessäni

Mutta nyt

olenko liikaa kokenut
vai tiedänkö paremmin

Että kaikki käy parhain päin

vaikka naapurin pervo lähti takaisin vankilaan
itsekäs pojan nulikka jäi henkiin sairaalan putkiin
sponttaanisen lihasmöykyn hermot kiristyvät nyrkkeihin
yksityisyyttä loukataan asuntomurroin, ilman anteeksi pyytelyä

Olenko kyyninen,
kyllästynyt tunteiluun

Kun asiat käsittelen olan kohautuksella?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot