Yleistä painostusta

Runoilija isopieni virhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä sitä haluais, mielitekoja kun paremmasta tietoa.







Asenteet muuttuvat ja mielialat vaihtuvat.

Elämä vaihtanut suuntaansa kohdallani nyt täysin, toivonmukaan pysyvästi.


p.s.kommentit oikein tervetulleita, kaikenlaiset, vaikka toiveena olisi että ne rehellisiä mielipiteitä olisivat :)




vanha testamentti =>
...## ¨ Haistaan yhdessä paskalle ja väännetän sormet nurin jookos

Emmekä ole kiitollisuudenvelassa kiitollisuuden velassa. .?.


ah ah haha hah

eksyin taas, naurettavaa
Ei oo pulaa kamasta, materialistinistit. ¨##...
 

En voi käsittää
kun sääli ja empatia
sotivat taas vihaa ja vitutusta vastaan

Tietäisinpä mitä päässäsi liikkui

kun noin pienestä summasta
lähdit taas

Ne riskit mitkä otit nyt
Kun niin moni käy läpi asiaa

Yhteisiä rahoja,
vaikket iltaamme pilannutkaan

Kuitenkaan

minun lääkkeilläni
ei olisi sinun sairaalaan joutua pitänyt

Vaikka moni sitä naureskelee
halu hakata ihan vähän vain
kun saavut paikalle

Pyytäisit anteeksi
Kertoisit syysi

Vaikkei se edes auttaisi

Haluan antaa anteeksi
Potkaistuani ensin haaroväliisi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot