Ei se vain käy..

Runoilija isopieni virhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä sitä haluais, mielitekoja kun paremmasta tietoa.







Asenteet muuttuvat ja mielialat vaihtuvat.

Elämä vaihtanut suuntaansa kohdallani nyt täysin, toivonmukaan pysyvästi.


p.s.kommentit oikein tervetulleita, kaikenlaiset, vaikka toiveena olisi että ne rehellisiä mielipiteitä olisivat :)




vanha testamentti =>
...## ¨ Haistaan yhdessä paskalle ja väännetän sormet nurin jookos

Emmekä ole kiitollisuudenvelassa kiitollisuuden velassa. .?.


ah ah haha hah

eksyin taas, naurettavaa
Ei oo pulaa kamasta, materialistinistit. ¨##...
 

Tähän on oltava jokin syy
se perimmäinen ratkaiseva tekijä

Onko pakko saada kostonsa?

Yksittäisille ihmisille,
tapauksille,
asioille

Ei syynä ainakaan raha voi olla?
oikeasti.

Maine taikka kunnia?
Ylpeys vain anna periksi?

-miltä näytän muiden silmissä

Sekö muka syynä omiin tunteisiini?
oikeasti.

------
Ei minulle saa tehdä noin,
yksinkertaisesti se ei vain käy.

Huolehtisit raha-asioistasi,
en minä ole toivottomien hätää varten.
Varmasti tarvitsen itse ne tuhlattavaksi johonkin.

Ymmärrätkö mitä muut miettivät,
luulevat että olen käytettävissä.
Uskovat minun olevan pehmeäpäinen typerys.

Minun oman-arvontunteeni ei tähän yllä,
se on vielä niin heikkona

että kosto tulee olemaan suloinen.

-------

Tämän pitäisi oikeasti alentaa.

Eikö yleisiä moraalivalintoja
turhan ylpeyden aiheita

voisi vain vaihtaa?

Oikeasti järkeenkäyviksi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot