Iltahetki

Runoilija 990ecd07f3b9f2c117fdc52c601a232d

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2007
Viimeksi paikalla: 10.5.2019 12:45

Asuinpaikka: 2b91ac6404fb2c636a32c3fd7c8d0743
Syntymäpäivä:
19.3.2024

Lojjaali tunteelline kala. Jokkaen päevä on uus huaste ja voetto elisestä. ************************************* Omakustanne runokirjaani MERRERUNOJA METSÄSTÄ voi tilata 14 € hintaan sis. postituskulut Suomessa. Minäpä KIITTELEN kaekkija runojain lukeneita ja suamistain kommenttiloesta niihin.
 
Elokuine Kuu taevaala loestaa
järvenpinnasta se ihtesä toestaa
Ompa kommee syyskesäne ilta
sitä ihhaelen rantasaonan rappusilta

Yö jo vettää utunuottoosa rantakaeslikkoon
viimeset saonansavut hävijää rantakoevikkoon
Usvasessa kaeslikossa Sorsa vielä iäntää
illan viileys kesän syksys jo kiäntää

Ohan tuota lämmee tänä suvenä riittänä
toest sitä on moettina toeset tuas kiittänä
eipä ne ilemat ou aena kaekkiin mielen mukkaan
on mitä on niitä ei muokkoo mieleisekseen kukkaa

Pittää ihtesä sovitella joka siälle
laettaa vuatetta enemmän tae vähemmän piäle
Vuan nyt on lähettävä lämmään saonaan
pistämpä tuon pyyhkein ens naolaan


HYVVEE SYYSKESSEE KAEKILLE !
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava ja tutuntuoloinen tunnelma tässä
Loestavvoo kerronttoo, on ollunna ikävä siun uppeita runojas <3
Oi <3
Niin Hyvin maalaat syyskesän tunnelmaa,
kaikkia siihen liittyviä juttuja.
Yhä on lämmin, vaikka syyskuuhun siirryttiin.
Niin, ilmat tosiaan puhuttaa,
on vuodenaika mikä tahansa, aina löytyy marisijoitakin :)
Kerrassaan mainio :)
 

Käyttäjän kaikki runot