Ihaastus

Runoilija Vision

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~    Nauti tai vihaa,         ~
    samaistu tai kiellä

    Tartu ensi tulkintaan,
    pääse syvemmälle 

    Anna tunteen viedä,
    vie tunne tähän hetkeen

    Jaa kokemus,
~   sillä niin se ei katoa     ~

 

Liian ihastunut ottamaan
yhteyttä taas uudestaan.
En tahdo ahdistaa,
en hyökkäävä olla varsinkaan.

Odottaminen turhauttaa
tätä mielikuvien toistajaa.
Olet vain jotain niiiiin ihanaa!
Eikö voitaisi tutustua vaan?

Vahva nainen olen välillä,
mutta kun tunteet käyvät kuumina,
olen täysin vailla neuvoa
- ja vailla sinun aloitetta.

Selite: 
Tuskin hän edes tietää, kuinka kiinnostunut olen. Olo on kuin ihastuneella teinillä aikoinaan... Kuinka vaikeata onkaan vaan ottaa yhteyttä!
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihania perhosia vatsassa. Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Vision Yksinäisyys 16.10.2014 0 Runo
Vision Nimetön 21.8.2012 1 Runo
Vision Nimetön 20.3.2012 2 Runo
Vision Nimetön 20.3.2012 0 Runo
Vision Ihaastus 15.6.2011 1 Runo
Vision Loppua kohden 15.6.2011 0 Runo
Vision Nimetön 29.5.2011 0 Runo
Vision Nimetön 24.5.2011 0 Runo
Vision Minä päätän 21.5.2011 0 Runo
Vision Hän itse 4.5.2011 2 Runo