Hän itse

Runoilija Vision

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~    Nauti tai vihaa,         ~
    samaistu tai kiellä

    Tartu ensi tulkintaan,
    pääse syvemmälle 

    Anna tunteen viedä,
    vie tunne tähän hetkeen

    Jaa kokemus,
~   sillä niin se ei katoa     ~

 
On hän tyttö tuollainen
joka koki päivän valon himmenevän
ja taas kirkastuvan
mutta kuitenkin useammin himmenevän

Aamuisin silmät tummuneena
pakottaen itsensä liikkeelle
humaltuu hän elämän iloon 
lääkkeiden voimasta

Iltaisin vasta valpas
kun taivas taas tummuu
ja kädet ristissä hän odottaa
huomista tuolta ehkä tulevaa

On aina etsivä pakotietä
tuolta ihmispaljouden yksinäisyydestä
ja kuitenkin hän vain itsellensä ei kelpaa
tuollaisena täydellisyyden epäkohtana
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella koskettava.

Puhutteleva runo ja hienoa tekstiä. Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Vision Yksinäisyys 16.10.2014 0 Runo
Vision Nimetön 21.8.2012 1 Runo
Vision Nimetön 20.3.2012 2 Runo
Vision Nimetön 20.3.2012 0 Runo
Vision Ihaastus 15.6.2011 1 Runo
Vision Loppua kohden 15.6.2011 0 Runo
Vision Nimetön 29.5.2011 0 Runo
Vision Nimetön 24.5.2011 0 Runo
Vision Minä päätän 21.5.2011 0 Runo
Vision Hän itse 4.5.2011 2 Runo