Nimetön

Runoilija Vision

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~    Nauti tai vihaa,         ~
    samaistu tai kiellä

    Tartu ensi tulkintaan,
    pääse syvemmälle 

    Anna tunteen viedä,
    vie tunne tähän hetkeen

    Jaa kokemus,
~   sillä niin se ei katoa     ~

 

Turhautumisen tuskaa
Vioittaa sielua
Rikkoo pintaa, tekee haavoja
Toivottomuuden valta

Entisajan unelma
Silppuna mielessä
Kuvina verkkokalvoilla

Silti jälleen
lihakset saavat käskyn
Ja kaikki toimii
Muu on taas unohdettu

Kaikki on tässä mutta
mikään ei ole läsnä
Et anna sen tapahtua
katoat vain

Rikot minut
Vähitellen
Ensin tuosta
sitten tästä

Pelaa sinä, elä kaksoiselämää
Mutta pysy kaukana minusta
Sinä pelkuri

Selite: 
6.7.12
Kategoria: 
 

Kommentit

mahtava ja voimakas

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Vision Yksinäisyys 16.10.2014 0 Runo
Vision Nimetön 21.8.2012 1 Runo
Vision Nimetön 20.3.2012 2 Runo
Vision Nimetön 20.3.2012 0 Runo
Vision Ihaastus 15.6.2011 1 Runo
Vision Loppua kohden 15.6.2011 0 Runo
Vision Nimetön 29.5.2011 0 Runo
Vision Nimetön 24.5.2011 0 Runo
Vision Minä päätän 21.5.2011 0 Runo
Vision Hän itse 4.5.2011 2 Runo