Can't take this

Runoilija Rinoke

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sattuu, tekee kipeetä,
pudota, aineki niin korkeelta.
Mitää en muista eilisestä,
jäljet on yliannostuksesta.
Ja taasko vuodan verta,
noh, ei oo eka kerta.
En vaa halunnu sortuu taas,
mut täs istun enkä tajuu paskaakaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot