Protesti

Runoilija Rinoke

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Te pyydätte todistusta,
te haluatte varmistuksen.
Me annamme todisteita,
teille mahdollisuuden.
Te sanotte, ettei riitä,
ei onnistu sellainen.
Mitä tahdotte lisää,
vielä yhden todistuksen?
Hiljaisuudessa huudan,
pärjää miksen?
Haluatteko tietää,
tietää nyt totuuden.
Voin kertoa teille,
näin teette syrjääntyneen nuoren.

Selite: 
Me loves koulu.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tajuttoman hieno rytmi ja mielenkiintoinen aihe! Hyvä.

Mahtavaa, että tästä aiheesta olet kyennyt kirjoittamaan Näin mielenkiintoisen runon.

Sinänsä vaikea aihe, mutta helposti lähestyttävän runon oot kirjoittanut. Tää on niin aidon oloinen, herkkäki...

 

Käyttäjän kaikki runot