En jaksa

Runoilija Rinoke

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä sä oikein ees haluat musta,
kun sul ei oo tippaakaa mun luottamusta.
Sanot et mun silti pitäis ansaita sun luottamus,
kuuroille korville huutaa mun epäluuloisuus.

Haluisin tän kaiken vaa helposti lopettaa,
ettei tarvis ittee enää satuttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot